Naročilo knjig na elektronski naslov:
na omenjenem naslovu se lahko tudi včlanite, če pa ste že član pa to prosim navedite. Pri naročilu prosim napišite naslov knjige in število kosov.

 

Marjan Videnšek
Moč življenja – epigrami o zdravje
»V knjigi sem zapisal 370 epigramov – kratkih misli o zdravju in zdravem načinu življenja. Zapisane misli so nastale v skoraj treh desetletjih promoviranja zdravega načina življenja. Navdih za zapisane misli sem črpal predvsem od številnih udeležencev naših tečajev, njihovih resničnih izkušenj, kot tudi od največjih mislecev higienizma, Želim, da bi v utrinkih na moje misli – ne glede, ali se z njimi strinjate ali ne – našli odgovor, spodbudo, navdih ali celo rešitev na kakšno pomembno vprašanje.«

Marjan Videnšek 

Preporod, 2021; 120 strani; 17 x 15 cm

cena z DDV : 12,50 €

članska cena z DDV : 10,00 €
+ stroški pošiljanja

 

John H. Tilden
Temeljni vzrok bolezni – Zastrupitev krvi ali toksemija
 
Kaj več lahko pričakujemo od zdravstvenega sistema kot to, da razloži vzrok bolezni in ga naredi razumljivega za vse sicer laične, a odprte glave. Ta knjiga počne ravno to. Če jo bo bralec prebral ali skrbno preučil, tako kot mora prebrati šolsko knjigo, da bi jo razumel, bo izvedel, kaj povzroča bolezni. In ko bo poznal razlog, se bo z lahkoto izognil razvijajoči se bolezni. In če se bo zaradi nepredvidenosti bolezen vendarle pojavila, bo sedaj imel znanje, kako jo premagati.
Preporod, Gorenja Trebuša; 2009; 91 strani; 20 cm

cena z DDV : 12,50 €

članska cena z DDV : 10,00 €
+ stroški pošiljanja
 
Ernst Günter:
Živeti brez bolezni
 
Uživanje surove hrane preprečuje razvoj kroničnih bolezni (raka, bolezni srca in ožilja, artritisa ipd.), zadovolji vse potrebe po hranilnih snoveh, ohranja idealno telesno težo, umirja in vodi k večji čustveni stabilnosti, povečuje umske in telesne zmogljivosti, pomlajuje duha in telo. Surova hrana zdravi raka. Utemeljitev presnojedstva. 100 nenavadnih receptov. Prva izdaja v Švici leta 1971. Knjiga je doživela 27 ponatisov. Tudi v Sloveniji je že številnim bolnim in trpečim pokazala pot do zdravja.
Samozaložba Preporod, Vojnik; 2000; 179 strani; 21 cm           Ni na zalogi!
Marjan Videnšek:
Post za zdravje – 300 izkušenj ozdravljenih
 
Mnogo ljudi se vrti v začaranem krogu bolezni, iz katerega kljub številnim prizadevanjem ne najdejo izhoda. Znali so se v težavah, problemih in stiskah na telesnem, duševnem in socialnem področju. V takih trenutkih so izkušnje in spoznanja tistih, ki so našli novo pot in jo uspešno prehodili, kot svetilnik v temi, ki pokaže varno pot mimo nevarnih čeri. Obenem so tudi najdragocenejša in prepotrebna pomoč, ki spodbuja, navdušuje in pomaga preko mnogih težav in dvomov, s katerimi se srečujemo na novi poti.
 
Preporod, Slap ob Idrijci; 2008; 133 strani; 20,5 cm

cena z DDV : 12,50 €
članska cena z DDV : 10,00 €
+ stroški pošiljanja             Ni na zalogi!
Preporod :
Posamezni zborniki za leta od 1999 – 2018
 
Vsak Zbornik vsebuje šest knjižic glasila Preporod – V Sožitju z naravo,  ki so izšle v tistem letu.
 
V njih lahko preberete veliko spodbudnih pričevanj in spoznate številne znanstvene raziskave na temo zdravega življenja, ter se seznanite s številnimi praktičnimi napotki o postu, zdravi prehrani, teku, telovadbi, planinarjenju, itd.
Veliko zanimivih člankov priznanih avtorjev s področja higienizma, medicine, naturopatije, naravoslovja, itd.
cena z DDV : 22,50 €
članska cena z DDV : 20,00 €
+ stroški pošiljanja