NAGRADA ZA PREPOROD IN MARJANA VIDENŠKA

V okviru projekta Slovenska nagrada za družbeno odgovornost HORUS 2018 so v četrtek, 13. decembra 2018, podelili letošnja priznanja in nagrade. Podeljujeta jih IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi.
 
         Med posamezniki je letos nagrado za svoje 25-letno družbeno odgovorno delo prejel tudi Marjan Videnšek
 
»S svojim, že skoraj četrt stoletja dolgim delovanjem spodbuja ljudi k bolj zdravemu načinu življenja in jim pomaga na poti do samoozdravitve. Njegovo poslanstvo je pomagati ljudem, kar je eden od najbolj plemenitih ciljev, ki si jih človek lahko zastavi. Malo je prijav, ki bi vsebovale toliko tako iskreno zapisanih in s konkretnimi izkušnjami podkrepljenih pisem podpore oz. priporočil za nagrado, kot jih vsebuje nominacija za g. Videnška …« so med drugim zapisali v obrazložitvi.
ZAHVALA: Vsem Vam, ki ste se pridružili povabilu g. Sonje Bertalanič in za mojo nominacijo za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost HORUS 2018, napisali svoje mnenje, izkušnjo, oziroma priporočilo, se za vašo gesto iskreno zahvaljujem. To je nagrada in priznanje za vse nas, ki ohranjamo pri življenju temeljna načela ohranjanja in obnavljanja zdravja. VELIKA VAM HVALA!!
                         Marjan Videnšek